Forside
   Medlemmer
   Opskrifter
   Vedtægter
   Vinaften Galleri
   Kontakt
   Nyt fra bestyrelsen
 

Avocadosuppe med agurk

Denne suppe er mild, frisk og cremet og kan piftes op med for eksempel en smule chili, mynte eller frisk koriander. Suppen kan sagtens laves dagen før og udvikler mere smag, jo længere den står. Ønsker du en mere fyldig suppe, kan du servere grillet skaldyr til suppen.

4-6 personer
1 fed hvidløg
2 avocadoer
1 agurk
4-5 dl bouillon,for eksempel hønsebouillon, afkølet
saft fra 1 citron
salt og peber

 

Topping
30 g pinjekerner, ristede
1 håndfuld bredbladet persille
skal fra 1 økologisk citron

Sådan gør du:
1. Suppe: Kom alle ingredienserne til suppen i en blender, og blend det hele godt sammen, indtil suppen er cremet og har den ønskede konsistens. Smag suppen til med salt, peber og citronsaft. Stil den på køl, indtil den er helt kold, ca. et par timer.

2. Hak pinjekerner, persille og citronskal sammen, og drys det på suppen inden servering.

 Print