Forside
Medlemmer
Opskrifter
Vedtægter
Vinaften Galleri
Nyt fra bestyrelsen
Opskrifter
A.
Avocadosuppe med agurk
Alsaceaften Opskrifter
ASPARGES I BUTTERDEJ!
B.
Bendix snegle
Bagte rodfrugter med marinade og rucula
Bon Bon af and
Blåskimmelost med tyttebær
BBQ revelsben på grill
Blåskimmelost med ristet rugbrød
Bagte Kartofler med fetacreme
Bruschette med tomat og mozzarella
C.
Cordonices con uvas: vagtler med druer
Croquetas
Chokolademousse i tre variationer
Ciabattabrød med store huller- italiensk ciabatta uden æltning
D.
Druesalat
Dadelkage
Daimis
Dadler med mandelfyld og parmaskinke
E.
F.
Fransk ærtesuppe
Foccasia med mandler og basilikumsolie
Foccasia brød
G.
Gazpacho
Grillede fyldte tomater
Grøn Gazpacho
Grøn ærtedip
H.
Hjemmelavet oliventapenade
Hvidløgsstegt brød & chorizo
I.
Indbagt kyllingebryst m. sennepssauce
Islandsk Lagkage
J.
K.
Kyllingbrystfilet i baconsovs m. gratinerede bønner
Kartoffelroulade
Kantarelsauce
Kuller med knuste kartofler og persillesmør
Kuller. Bagt kuller med karse og Bacon
Kylling med cornflakes
L.
Laks Florentine
Lammefilet med persillepesto
Lakseruller med flødeost og oregano
M.
Mørbrad med madagaskarpeber
Mini tortillias med kartofler
Manchego med nemt knækbrød og rosmarinhonning
Morten´s Citronis
N.
Nye kartofler med Aioli
O.
P.
Q.
R.
Roqueforttærte
Rumænsk Lammeragout
Rødvinsmarineret brie
Rødvinssauce a´la Koch
Råmælksbrie og svampe
Ratatoille A la Christian
Rugbrødshapser med røget laks, avocado og rødløg
Risalamande-cheesecake
S.
Svampesuppe lavet på Fasanfond og Karl Johansvampe
Sprød citrontærte
Syltede valnødder
Spansk æbletærte
Svamperisotto med rejer
Store hvidløgsrejer
Små krabbetærter
Serranoskinke med rucola
Skinkestang
T.
Tiramisu
Torsk med porrecreme
Torskeloin med estragonsauce, spinat og ris.
U.
V.
Vitello Tannato
W.
X.
Y.
Z.
Æ.
Ø.
Å.