TIL 4 PERS.
800 G FRISKEGRØNNE ASPARGES, (KOGES 3-4 MIN. I LETSALTET VAND, HOLDES VARME I ET TØRT VISKESTYKKE)
2 PLADER BUTTERDEJ, HVER SKÆRES UD I 2-3 STK. ( PENSLES MED ÆG, OG BAGES I OVNEN CA. 15 MIN. VED 200 G)
AVOCADOCREME: 1 MODEN AVOCADO MOSES M. LIDT CITRONSAFT, OG EVT. LIDT AFKØLET KOGEVAND FRA ASPARGESENDESTYKKERNE. MAYONAISE BLANDES I TIL EN GOD KONSISTENS. SMAGES TIL MED SALT,PEBER.
EVT. RISTEDE BACONTERN
ANRETTES: BUTTERDEJSSNITTERNE DELES I BUND OG LÅG MED EN MEGET SKARP KNIV. AVOCADOCREME KOMMES PÅ, OG EVT. BACONTERN. DERPÅ LÆGGES ASPARGES, OG LÅGET LÆGGES PÅ!!
VELBEKOMME