Forside
   Medlemmer
   Opskrifter
   Vedtægter
   Vinaften Galleri
   Kontakt
   Nyt fra bestyrelsen
 

ASPARGES I BUTTERDEJ!


TIL 4 PERS.
 
800 G FRISKEGRØNNE ASPARGES, (KOGES 3-4 MIN. I LETSALTET VAND, HOLDES VARME I ET TØRT VISKESTYKKE)
 
2 PLADER BUTTERDEJ, HVER SKÆRES UD I 2-3 STK. ( PENSLES MED ÆG, OG BAGES I OVNEN CA. 15 MIN. VED 200 G)
 
AVOCADOCREME:

1 MODEN AVOCADO MOSES M. LIDT CITRONSAFT, OG EVT. LIDT AFKØLET KOGEVAND FRA ASPARGESENDESTYKKERNE. MAYONAISE BLANDES I TIL EN GOD KONSISTENS. SMAGES TIL MED SALT,PEBER.

EVT. RISTEDE BACONTERN

ANRETTES: BUTTERDEJSSNITTERNE DELES I BUND OG LÅG MED EN MEGET SKARP KNIV. AVOCADOCREME KOMMES PÅ, OG EVT. BACONTERN. DERPÅ LÆGGES ASPARGES, OG LÅGET LÆGGES PÅ!!

VELBEKOMME��