Forside
   Medlemmer
   Opskrifter
   Vedtægter
   Vinaften Galleri
   Nyt fra bestyrelsen
 

BAGTE KARTOFFELSKIVER MED FETACREME

INGREDIENSLISTE

• Bagte kartoffelskiver
• 4 stk. bagekartoffel
• 4 spsk. raps- eller solsikkeolie
• salt
• Fetacreme
• 80 g. fetaost
• 1 fed hvidløg
• 0,5 bundt frisk persille
• 2 spsk. creme fraiche
• Sprødstegt serranoskinke
• 120 g. serranoskinke

FREMGANGSMÅDE

1.Tænd ovnen på 185 grader varmluft.

2.Rens bagekartoflerne og skær dem i skiver. Cirka 0,5 cm. tykke.

3.Læg dem på et bagepapir på bagepladen og pensel dem med olie og drys med salt.

4.Bag kartoffelskiverne i cirka 25 minutter.

5.Imens laves fetacremen. Blend feta, persille og hvidløg. Rør derefter cremefraiche i.

6.Opvarm en pande med lidt olie. Steg serranoskinken i cirka 1 minut på hver side ved høj varme.

7.Lad dem afkøle.

8.Anret nu de bagte kartofler med fetacreme og sprødstegt serranoskinke. Pynt evt. med persille.

 Print