Forside
   Medlemmer
   Opskrifter
   Vedtægter
   Vinaften Galleri
   Nyt fra bestyrelsen
 

BRUSCHETTA MED TOMAT OG MOZZARELLA

Nem og lækker opskrift på bruschetta med tomat og mozzarella. En italiensk antipasto, som kan serveres som appetizer, snack eller forret.

INGREDIENSLISTE

•1 stk. ciabatta
•3 spsk. olivenolie
•1 fed hvidløg
•salt/peber
•1 pk. frisk mozzarella
•5 stk. tomat
•1 håndfuld frisk basilikum
•olivenolie
•salt/peber

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

  2. Skær ciabatta i skiver og fordel skiverne på en bageplade med bagepapir.

  3. Pres hvidløg i en hvidløgspresser og bland hvidløg med olivenolie samt lidt salt/peber.

  4. Pensl brødene med hvidløgsolien.

  5. Bag brødene i ovnen i ca. 5-7 minutter.

  6. Imens de er i ovnen, så gøres fyldet klar.

  7. Skær tomater og mozzarella ud i tern. Kom det op i en skål. Hak basilikum fint.

  8. Vend det hele sammen med lidt olivenolie samt salt og friskkværnet peber.

  9. Fordel tomatblandingen ovenpå dine bagte brødskiver. Server med det samme.

  10. Du kan også sagtens grille brødene i stedet for at bage dem.

 Print