Forside
   Medlemmer
   Opskrifter
   Vedtægter
   Vinaften Galleri
   Kontakt
   Nyt fra bestyrelsen
 

Kuller, Bagt kuller med karse og bacon

800g frisk kuller (evt torskefisk ) skåret i benfrie stykker
Olivenolie
4 dl. fiskefond
1 dl. hvidvin
2 bakker karse
1 skalotteløg
200g usaltet smør
100g bacon
1 rød piment
De rensede kullerstykker lægges på en smurt plade. Fisken pensles med olivenolie og den finskåren bacon kommes på, bages i ovn ved 210° i ca 15 minutter.

Saucen:
Finthakkede skalotteløg sauteres i lidt olivenolie, tilsættes hvidvinen, koges ind til den næsten er væk og tilsættes til sidst fiskefonden, der ligeledes koges ind til ca 1 dl. Saucen piskes nu op med smørret og tilsættes den groft hakkede karse. ved anretning kommes saucen på tallerken og dekoreres med fintsnittet rød piment.