Forside
   Medlemmer
   Opskrifter
   Vedtægter
   Vinaften Galleri
   Kontakt
   Nyt fra bestyrelsen
 

Bagte rodfrugter med marinade og rucola

Bagte rodfrugter med marinade og rucola:

Rodfrugter:
2 kg. blandede rodfrugter, fx pastinakker, gulerødder og selleri
2 løg (gerne rødløg),
1 helt hvidløg
1 tsk. salt friskkværnet peber
1 spsk. olivenolie
Marinade:
3 spsk. olivenolie
3 spsk. balsamicoeddike
2 tsk. salt friskkværnet peber
3-4 håndfulde rucola eller spinat

Rens alle grøntsagerne. Skær pastinak, gulerødder og selleri i stave og løg i både. Del hvidløget i fed og pil feddene. Kom hvidløg og grøntsager i et smurt ovnfast fad eller på en plade beklædt med bagepapir. Vend dem med 1 spsk. olie, salt og peber.
Bages ca. 1 ½ time ved 150 grader. Vend i dem et par gange undervejs.
Lad grøntsagerne køle lidt af. Pisk marinaden sammen og vend de bagte grøntsager heri sammen med rucola eller frisk spinat.

 Print