Forside
   Medlemmer
   Opskrifter
   Vedtægter
   Vinaften Galleri
   Kontakt
   Nyt fra bestyrelsen
 

Bon Bon af and

Bon Bon af and vendt i quinoa

80 g andebryst
1 æg
1 spsk. finthk. gulerod
1 spsk. finthk. rødløg
1 finthk. tørret figen
1 knvsp. finthk. frisk chili
Salt
Peber
2 spsk. krummer af daggammelt brød
100 g øko-quinoa
Olie til fritering
Øko-appelsin

Skær skind og fedt af andebrystet, og hak det rene kød. Rør gulerod, løg, chili og figen sammen med andekødet. Krydr med salt og peber. Tilføj æg og rasp, og rør godt rundt i farsen. Lad andefarsen hvile i køleskabet i 30 minutter.

Kog quinoa i vand i 10-12 minutter. Dræn for vand, så quinoaen danner en klæbrig masse, og lad det køle af. Rul andefarsen til små kugler, og vend dem i quinoa.

Varm olien op til 190 grader, eller til det syder om en tandstik, der stikkes ned i den varme olie. Fritér kuglerne i 3 minutter.

Dekorér før servering med revet appelsinskræl.

 Print