Forside
   Medlemmer
   Opskrifter
   Vedtægter
   Vinaften Galleri
   Nyt fra bestyrelsen
 

BBQ revelsben på grill

Det skal du bruge


12 revelsben i skiver ca. 1,8 kg
 
BBQ sauce
1 spsk korianderfrø eller ½ spsk stødt koriander
3 spsk dijonsennep
3 spsk honning
2 spsk tomatpure
1 dl tomatketchup
1 spsk paprika - gerne røget
½ spsk salt
1 dl olie

Sådan gør du

Kog revelsben i letsaltet vand ca. ½ time.

BBQ sauce
 
1. Rist hele korianderfrø på panden, og stød dem, før de kommes i. Bruges stødt koriander tilsættes den – den skal ikke ristes på panden.

2. Bland alle ingredienser sammen til BBQ sauce fx ved at ryste det sammen i et syltetøjsglas.

3. Hæld den portion sauce, som bruges til pensling op i en skål og kassér det overskydende efter brug. Smør kødet med BBQ saucen, og lad det evt. stå i køleskabet i nogle timer, hvis det passer i din tidsplan.

Tænd grillen – stegetid ca. 1 time
 Print