Forside
   Medlemmer
   Opskrifter
   Vedtægter
   Vinaften Galleri
   Kontakt
   Nyt fra bestyrelsen
 

Daimis

Ingredienser

Bund:

3 æggehvider
150g sukker
150g mandler

Is:

3 æggeblommer
2 dl sukker
1 helt æg
3 dl fløde
120g Daim

Pisk æggehvider og sukker til stiv merengs, hak mandlerne fint og vend dem i marengsen.
Dejen hældes i en smurt rund form 24cm, med bagepapir i bunden.
Bages ved 175° i ca 45 minutter. derefter afkøles den.

Æggeblommer, helt æg og sukker piskes meget hvidt. Fløden piskes meget stift. Hak Daimen.
Vend forsigtigt fløden i æggemassen. Vend Daimstykkerne i, gem evt lidt til pynt.
Hæld ismassen over bunden og frys islagkagen mindst 4 timer.
kTages ud af fryseren ca 15 minutter før servering.