Forside
   Medlemmer
   Opskrifter
   Vedtægter
   Vinaften Galleri
   Nyt fra bestyrelsen
 

Grøn ærtedip

Grøn ærtedip

Opskrift til 4 personer

det tager ca. 15 min.

o 200 g ærter

o 0,5 stk lille løg

o 0,5 stk fed hvidløg

o 0,5 spsk olie

o 1 dl vand

o salt og peber

o lidt grøntsagsbouillon

1. Hak løg og hvidløg fint. Svits begge dele i en gryde med lidt olie.

2. Put ærter og vand i gryden og varm det hele op.

3. Tag gryden af varmen og blend det hele igennem med en stavblender.

4. Hvis dippen skal smage af mere, kan du tilsætte lidt boullion.

5. Blend igen derefter.

6. Put dippen i en lille beholder og stil den i køleskabet indtil den skal bruges.

7. Brug dippen til at smøre på brød, i sandwich, i pizzasnegle eller brug den som dip til ovnbagte rodfrugter, små kogte kartofler eller rå grønsagsstænger.

8. Hvis dippen skal med i madpakken som dip eller dressing, så medbring den i en lille plastbeholder med låg.

 Print