Forside
   Medlemmer
   Opskrifter
   Vedtægter
   Vinaften Galleri
   Nyt fra bestyrelsen
 

Grøn Gazpacho

Opskrift til 4 personer

o 1 stk galiamelon

o 3 stk agurker

o 3 stk grønne peberfrugter

o 3 stk æbler, gerne Granny Smith

o 2 stk poser spæd spinat

o 4 stk stilke bredbladet persille

o 2 dl hønsebouillon

o 3 stk limefrugter

o 2,5 dl jomfruolivenolie

o 0,5 stk fed hvidløg

1. Skræl melonen og fjern kernerne.

2. Skær frugtkødet i stykker.

3. Skyl agurker, peberfrugter, æbler, spinat og persille.

4. Skær peberfrugterne i stykker og fjern kernerne.

5. Skær agurkerne i mindre stykker.

6. Bland bouillon, limesaft og olie sammen.

7. Bland de øvrige ingredienser sammen og blend lidt ad gangen med en smule af væsken.

8. Smag suppen til med salt og peber.

9. Det hele presses gennem en fin sigte, så al væsken sies fra.

10. Resten kasseres.

11. Køl suppen ned, så den er iskold, når den serveres.

12. Servér ristede brødstave til.

 Print