600 g groft revet kartofler 2 løg revet groft 5 æg 1 god håndfuld hakket persille Salt Peber Kartoffelmos med pesto 2 bagekartofler (ca. 500 g) 50 g smør 0,5 dl mælk 0,5 tsk groft salt
Pesto: 2 store håndfulde bredbladet persille 2 fed hvidløg 0,5 dl olivenolie 0,5 tsk groft salt Friskkværnet peber
Kartoflerne skrælles og rives groft. Steges sammen med de revne løg på panden. Krydres med salt og peber Æggeblomme og hvide skilles ad. Æggeblommerne røres i kartoflerne sammen med persille.
Æggehviderne piskes stive og vendes i kartoffelmassen. Massen hældes ud på bagepapir på bageplade.
Bages 15-20 min. ved 200 grader C.
Vendes over på andet bagepapir og afkøles. Kartoflerne koges møre og moses.
|