Forside
   Medlemmer
   Opskrifter
   Vedtægter
   Vinaften Galleri
   Nyt fra bestyrelsen
 

Kyllingbrystfilet i baconsovs m. gratinerede bønner

Kyllingen:
Et skvæt god olivenolie
4 Kyllingbrystfilet
1 pk. bacon i småstykker
3 løg i skiver
4 fed hvidløg grofthakket
Salt og peber
2 dl. bouillon, og /el. kan erstattes af:
2,5 dl. fløde
1 sp. frisk/tørret timian
Evt. mel til jævning
og lidt friskhakket persilledrys.

Bønnerne:
ca. 500g grønne bønner
100g revet ost

Tilbehør:
Kartofler og godt brød
og/el. tomatsalat.


Kyllingbrystfilet vendes i lidt olie, krydres med salt/peber/timian.
Lægges i braddepande/fad og får ca. 5 min. i ovnen v. 220gr.
Vend kyllingen og tilsæt løg, hvidløg og bacon.
Tilsæt fløde/bouillon når kyllingen har taget lidt farve, retten skal ha´ ca. 1/2 time i ovnen ialt.
Sovsen jævnes efter behov før servering, pyntes af med persille.

Bønnerne koges i letsaltet vand i ca. 5 min. Hæld vandet fra og lad dem dryppe af. Læg bønnerne i et fad, drys med revet ost og gratiner i ovnen indtil osten er gylden.

15.9.05 Henrik


 Print