Forside
   Medlemmer
   Opskrifter
   Vedtægter
   Vinaften Galleri
   Nyt fra bestyrelsen
 

RUGBRØDSHAPSER MED RØGET LAKS, AVOCADO OG RØDLØG

INGREDIENSLISTE

• 3 skiver rugbrød
• 2 spsk. olivenolie
• salt
• 100 g. røget laks
• 0,5 stk. rødløg
• 1 stk. avocado
• 0,25 bundt frisk dild

FREMGANGSMÅDE

  1. Skær hver rugbrødskive så tynd du kan og del derefter hver skive i 4 (det er nemt at skære tynde skiver af et helt rugbrød). Vend alle rugbrødsstykkerne med olie og salt.
  2. Fordel på en bageplade med bagepapir.
  3. Rist rugbrød i 10-15 minutter ved 190 grader i ovnen. Rør jævnligt, så de bliver bagt over det hele.
  4. Tag herefter rugbrød ud og lad det køle helt af.
  5. Hak løg og dild fint.
     
  6. Skær laks og avocado i små tern.
  7. Vend løg, dild, laks og avocado sammen og krydr med salt og peber.
  8. Læg fyldet på de ristede, afkølede rugbrødskiver og top med dild. Server med det samme.

 Print