RUGBRØDSHAPSER MED RØGET LAKS, AVOCADO OG RØDLØG |
|
INGREDIENSLISTE
• 3 skiver rugbrød • 2 spsk. olivenolie • salt • 100 g. røget laks • 0,5 stk. rødløg • 1 stk. avocado • 0,25 bundt frisk dild
|
|
|
|
|
FREMGANGSMÅDE
- Skær hver rugbrødskive så tynd du kan og del derefter hver skive i 4 (det er nemt at skære tynde skiver af et helt rugbrød). Vend alle rugbrødsstykkerne med olie og salt.
- Fordel på en bageplade med bagepapir.
- Rist rugbrød i 10-15 minutter ved 190 grader i ovnen. Rør jævnligt, så de bliver bagt over det hele.
- Tag herefter rugbrød ud og lad det køle helt af.
- Hak løg og dild fint.
- Skær laks og avocado i små tern.
- Vend løg, dild, laks og avocado sammen og krydr med salt og peber.
- Læg fyldet på de ristede, afkølede rugbrødskiver og top med dild. Server med det samme.
|
|
|
|