Forside
   Medlemmer
   Opskrifter
   Vedtægter
   Vinaften Galleri
   Kontakt
   Nyt fra bestyrelsen
 

Torsk med porrecreme

  • 300 gFintsnittet porre
  • 200 gKartofler, skrællet og skåret i skiver
  • 2 dl.Piske-fløde
  • 2 dl.Vand
  • 800 gTorskefileter
  • 1 stk.Tomat i små tern
  • stk.Agurk i små tern
  • 1 stk.Lille hakket rødløg
  • 1 spsk.Hakket purløg

Fremgangsmåde
1. Kog porre og kartoffel mørt i piskefløde og vand, blend, sigt og smag til med salt og peber.
2. Gnid torskefileterne i lidt olivenolie og salt.
3. Læg fileterne med skindet opad på en bageplade.
4. Sæt ovnen på 180 grader og bag torsken ca. 12 min.
5. Anret torsken i den varme creme og fordel alle de resterende ingredienser på toppen.
6. Så er der serveret!